On diumenge, 7 d’abril del 2013 0 comentaris


La mona de Pasqua és un dolç esponjós que sol menjar-se acompanyat de xocolata, ou dur i llonganissa seca.
 És una tradició que simbolitza que la Quaresma i les seves abstinències s'han acabat.
Actualment, les mones presenten una gran diversitat, encara que abans generalment eren rodones. Inicialment, la mona era una massa de coca elaborada amb sucre, i d'altres llaminadures, amb ous durs a sobre, però amb el temps els ous es van tornar de xocolata i a la fi van esdevenir la base de la mona.
A la nostra terra és tradicional que el padrí o l'avi obsequiïn el fillol amb la mona, en la qual sempre hi ha l'ou. 
Nosaltres, gràcies al menjador escolar, també hem tingut la nostra mona i vam anar a menjar-nos-la a l'esplanada de la Bassílica del Lledó, va ser una vesprada divertida on no van faltar uns quants "jocs populars".

LA MONA.- on PhotoPeach



Els nostres alumnes també van deixar anar la seva imaginació i creativitat per a  fer uns bonics "Ous de Pasqua ", cadascú d'ells el va decorar de la manera més divertida que va trobar. Mireu què xulada: 



OUS DE PASQUA.- on PhotoPeach


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Cute Pink Kaoani